Tots els pobles
Notícies d'empresa

Un Nadal alegre i un any nou pròsper de VELON INDUSTRIAL INC.

Hora de publicació: desembre-26-2023

Benvolguts empleats, clients i socis,

 

A mesura que les festes ens embolcallen de calidesa i alegria, us enviem els nostres sincers desitjos de Bon Nadal i Feliç Any Nou a tots i cadascun de vosaltres. Aquesta època de l'any no és només un moment de celebració sinó també un moment de reflexió i gratitud.

640 (2)

 

 

At VELON INDUSTRIAL INC., estem encantats d'expressar el nostre agraïment als nostres empleats dedicats i treballadors que contribueixen incansablement al nostre èxit compartit. Aquest any, com a mostra del nostre agraïment, hem preparat un obsequi especial per a cada empleat: una caixa de delicioses taronges. Aquestes taronges no són només dolces; estan plens de sucós, simbolitzant la vitalitat i l'energia que cadascú de vosaltres aporta a la nostra empresa.

 

Per potenciar l'esperit festiu de la nostra empresa, vam organitzar unes celebracions nadalenques plenes d'alegria i companyonia. Per als nostres afortunats empleats, vam presentar obsequis de bon vi negre i deliciosos pastissos, amb l'objectiu de difondre l'alegria i fer que la temporada de vacances sigui encara més especial.


 

640 (6)


 

Mentre ens acomiadem de l'any en curs i abracem l'alba del 2024, esperem un futur ple de creixement, èxit i realització. A les VELON INDUSTRIAL INC., la nostra visió per a l'any que ve és ambiciosa: aspirem a presenciar la contínua expansió del nostre negoci tant en l'àmbit nacional com internacional. Establert el 2009 com a fabricant de mànegues industrials, hem acumulat una àmplia experiència en diversos sectors, com ara productes químics, aigua i gas, petroli i gas, biofarmacèutics, higiene i alimentació.

640 (4)

 

Amb l'esperit de millora contínua, estem explorant activament nous horitzons i ampliant la nostra empremta internacional. El nostre compromís de proporcionar serveis d'OEM i ODM de primer nivell continua sent inquebrantable, i la nostra experiència acumulada en mànegues industrials ens posiciona com un soci fiable en diverses indústries.

 

De cara al nou any, tenim moltes ganes de trobar les millors versions de nosaltres mateixos i, al seu torn, ajudar els nostres clients a assolir els seus objectius empresarials. Desitgem no només la prosperitat del nostre negoci sinó també el creixement personal i professional de cada membre de la VELON INDUSTRIAL INC. family.

 

Que l'any que ve us porti èxit, plenitud i salut. Bon Nadal i feliç any Nou!

 

Una cordial salutació,

 

VELON INDUSTRIAL INC.