Tots els pobles
Notícies d'empresa

2023 Excel·lent viatge d'empleats a Sanya - VELON INDUSTRIAL INC.

Hora de publicació: desembre-18-2023

imatge

Amb el pas del temps, existeix un lloc delicadament bressol a l'abraçada del sud de la Xina. Amb un toc del blau més profund, narra una història sobre la llibertat i els somnis. Aquest lloc és Sanya, una destinació que irresistiblement impulsa a frenar, assaborint cada moment bonic amb tranquil·litat.

imatge

El viatge d'empleats excepcionals de VELON és una tradició estimada per a nosaltres. No és només un honor, sinó un reconeixement total a l'esperit indomable de l'equip VELON.

 

imatge


El 9 de novembre, banyat per la llum del sol de Sanya, el viatge de cinc destacats empleats de VELON per a l'any 2022 es va desenvolupar com una pintura viva.


El sol ardeva i l'aire estava ple de la calor única de l'illa. Aquí, abraçar l'essència de Sanya significa guanyar-se el dret a tenir la pell besada pel sol i els cabells arrebossats pel vent.

(2 (1)

Embarca't en una experiència que connecta íntimament amb la llibertat i l'oceà. Les ones acaricien suaument el iot, i la llum del sol ens acaricia càlidament la cara. Aquí, cada respiració profunda és una conversa amb la natura, cada parpelleig és un tendre petó a l'oceà.

图片 3

Submergeix-te en una experiència única en un blau profund. Un passeig en vaixell de 20 minuts en el temps ens porta a Xidao, una joia amagada amb platges suaus i aigües cristal·lines. Els primers intents de busseig en aigües profundes ens permeten experimentar les meravelles del món submarí: peixos vibrants arremolinant al voltant, llum solar que balla a l'aigua i esculls de corall aparentment a l'abast del braç.

 

Estirat entre les suaus ondulacions, deixant que canti el vent, banyant-se en el blau curatiu i experimentant l'encant tropical. Assegut a la vora, deixa que aquestes vacances s'omplin d'inspiració i bellesa.

 

Quan el riure es barreja amb el ritme de les ones, quan la línia entre la suor calenta i l'aigua de mar es difumina, sento l'esforç inquebrantable de Hainan per fer-nos feliços!

imatge

La tercera parada, Yalong Bay Tropical Paradise Forest Park, és una festa de la natura. Els cims pugen i cauen, les plantes tropicals prosperen i els animals salvatges troben refugi.

 

Prenent un autobús turístic, maniobrat amb habilitat pel conductor, vam viure emocionants revolts de carretera de muntanya. La tirolina de la selva tropical va oferir una altra pujada d'adrenalina, pujant per les copes dels arbres, sentint la velocitat i l'emoció a l'aire.

 

imatge


Aquí, no hi ha el ritme compacte de Xangai, ni el pes condensat de Pequín. Tot sembla sorgir del regne suau d'un somni, presenciant la marea travessant pausadament valls i fluir per muntanyes.


Alimentats per l'alegria, vam arribar, i alimentats per l'alegria, vam marxar. En el moment de sortir de Sanya, sabíem que no era només el final d'un viatge, sinó un despertar espiritual.