Tots els pobles
Notícies

VELON CYCLING CLUB: CICLISME PER LA CIUTAT ANTIGA DE QIAN DENG A SUZHOU

Hora de publicació: 24-octubre-2023

El 17 de setembre, un grup de nou membres de laVELON El Cycling Club es va embarcar en un viatge en bicicleta fins a la ciutat antiga de Qian Deng, que abasta uns 71 quilòmetres.

 

Amb cor juvenil, elVELON els companys es van cansar amb la suor de l'exercici, recorren el món colorit sobre les seves rodes i experimenten l'encant tranquil de la ciutat d'aigua de la ciutat antiga de Qian Deng.

 

Des del punt de sortida de l'empresa fins a la ciutat antiga de Qian Deng, ens vam acomiadar de la primera fulla que va caure, dient "anem" i ens vam embarcar en aquest emocionant viatge amb companys coneguts.


 

cicle


Amb un enfocament total en el pedaleig, la carretera s'estenia contínuament sota els nostres peus, deixant enrere totes les preocupacions. El ciclisme lentament ens va permetre assaborir l'ambient fresc i agradable, mentre que el ciclisme va encendre ràpidament una passió sense límits, aportant una alegria immensa!

 

Sempre ens trobem amb paisatges impressionants al llarg del camí. Els arbres de la carretera mostraven dos colors, ja que la floració i la caiguda de les flors de paulownia tenyien la terra d'or. Passar per un túnel semblava entrar en un paradís amagat, i els extensos camps de blat i les praderies s'esteniaven tan lluny com la vista podia veure. Aquestes vistes romàntiques al llarg del camí van ser delicioses sorpreses durant el nostre viatge a cavall del vent.


 gent de velon


Després de dues hores i mitja, vam arribar al nostre destí. Els antics carrers i carrerons, amb els seus maons i rajoles grises, són testimoni del pas del temps. Qian Deng és una ciutat antiga amb una història de 2500 anys. Sempre ha estat conegut per la seva excepcional bellesa natural i patrimoni cultural. És la ciutat natal del gran erudit Gu Yanwu i el bressol de l'òpera Kunqu, l'avantpassat de totes les òperes xineses. És coneguda com la "ciutat natal de pavellons i boscos, i el bressol de l'òpera Kunqu".

 

Qian Deng no és una ciutat gran; la seva essència rau en un petit temple, una pagoda, un carrer empedrat i diverses antigues residències de personatges famosos.


 On the road


L'aigua de Qian Deng flueix amb una forma de vida tranquil·la i pacífica, i les melodies de l'òpera Kunqu encarnen la tendresa de la regió de Jiangnan. L'extensa col·lecció de llums antigues que s'amaga al Museu de la Làmpada amaga la saviesa i la profunditat de la Xina. El carrer pavimentat de pedra porta els records del seu passat pròsper, mentre que l'antiga residència de Gu Yanwu personifica la profunda influència cultural d'una gran figura que va dir: "L'ascens i la caiguda d'una nació és responsabilitat de tots".

 

El ciclisme és pur i independent, sense relació amb l'equipament ni amb el nombre de quilòmetres. És una forma de vida. Ens encanta l'estat d'estar a la carretera: lliure, desconegut, ple d'expectació i sorpreses. A través del ciclisme es pot guanyar i oblidar. La veritable bellesa del ciclisme no rau en la destinació sinó en el paisatge pintoresc que es desplega a mesura que passen les rodes.

 

El ciclisme també és una forma d'autodisciplina. Tot el viatge de 71 quilòmetres, de cinc hores de durada, pot ser un repte per a molts de nosaltres. Tanmateix, completar-lo depèn no només de la condició física sinó també de la perseverança. Es tracta de trobar la pròpia cadència, coordinar-se amb cada respiració, conquerir qualsevol pendent i recórrer qualsevol distància.

 

De la mateixa manera que la cadència és a la bicicleta, una forma de vida és a la vida mateixa. Trobar un ritme que s'adapti a un mateix fa que la vida no sigui llarga ni avorrida.