Tots els pobles
Sobre Nosaltres

Sobre Nosaltres

Informació de l'empresa

>>>

Velon Industrial Inc. és un fabricant líder de mànegues flexibles d'alta tècnica i proveïdor de conjunts de mànegues. La marca Velon ha anat creixent ràpidament a partir de punts forts a mesura que els nostres productes i serveis obtenen reconeixement mundial des del 2009. Com a empresa impulsada per la innovació i la tecnologia, ens dediquem al disseny, investigació i desenvolupament, fabricació, muntatges, gestió de projectes, servei d'atenció posterior a la instal·lació per a tots els clients. arreu del món. Podem ajudar els clients a construir canonades sense importar el lliurament d'aigua, purins, petroli, productes químics o aliments.

Hem desenvolupat amb èxit mànegues flexibles amb un màxim de 100 metres per suportar una pressió de treball massiva de 150000 psi, mànegues antiincendis que poden funcionar durant 30 minuts en incendis de 800 ℃, mànegues de control hidràulic de protecció contra esclats i altres productes amb requisits extrems.

El nostre centre de R + D i vendes es troba a la ciutat de Xangai, on també disposa d'un magatzem de 5000 metres quadrats amb uns inventaris amplis i creixents de mànegues, conjunts de mànegues i accessoris de mànega per satisfer els requisits de lliurament oportuns i eficients dels clients. La nostra base de fabricació es troba a la província de Shandong amb una superfície de 40,000 metres quadrats i més de 200 treballadors i enginyers. L'empresa Velon està equipada amb les instal·lacions i equips d'inspecció més avançats de la indústria per assegurar-se que els nostres productes compleixen la seva reputació fins i tot en les condicions més exigents, dures i estèrils.

Velon Industrial ha estat a l'avantguarda de la solució de manipulació de fluids de manera professional i ofereix mànegues flexibles d'alta qualitat i producció de transferència de fluids personalitzada, que s'utilitzen àmpliament en aliments i begudes, productes farmacèutics, maquinària, energies renovables, marina, enginyeria, química, mineria, moll, camió cisterna, transport ferroviari, metal·lúrgia, acer i altres indústries generals i especials. Tenim un equip tècnic i directiu professional. Adoptem el programari de disseny de mànegues més avançat per dur a terme una anàlisi detallada de mànegues, simulació, disseny i projecció de la vida útil. Tenim un menú complet de solucions de servei de mànegues per ajudar els clients amb la selecció de productes, guia d'instal·lació, instruccions d'operació, servei de manteniment i serveis postvenda d'abast global.

Velon Industrial ha obtingut el certificat del sistema de gestió de la qualitat ISO9001, el certificat del sistema de gestió ambiental ISO14001, el certificat del sistema de gestió de salut i seguretat professional OHSMS18001, identificació FDA, DNV, ABS i CCS, informes de prova de tipus, etc. El nostre compromís amb productes de qualitat, competitius preus i serveis de valor afegit són els motius pels quals ens hem guanyat una bona reputació i la satisfacció del client.

L'empresa Velon dissenya i fabrica mànegues tècniques especialitzades per a una àmplia gamma d'aplicacions en l'alimentació, química, petroquímica, farmacèutica, cosmètica i altres indústries que requereixen mànegues d'alt rendiment. Operem en una planta de fabricació moderna i eficient que empra processos de producció de mandril rígid, mandril flexible i extrusió.

Els aspectes distintius de Velon són: l'enginy i la innovació, la capacitat d'enginyeria de solucions personalitzades i una flexibilitat en la línia de producció, amb la finalitat de satisfer les necessitats específiques dels clients. Si busqueu mànegues de goma, mànegues de silicona, mànegues industrials, mànegues tècniques, mànegues de mandril rígid, mànegues flexibles, mànegues d'alt rendiment, mànegues de baixa pressió, aleshores la gamma de productes Velon és la resposta.

La nostra missió

>>>

Sempre buscant l'excel·lència en la qualitat. Recerca constant de noves tècniques, materials i processos. Millora contínua de productes i serveis. Assegurar el compliment de:

– Certificació de qualitat ISO 9001

– Certificació ambiental ISO 14001

Velon garanteix que tots els empleats tinguin l'actitud, la competència i les habilitats necessàries per donar suport al nostre objectiu d'excel·lència de qualitat mitjançant programes de formació integrals.