Tots els pobles
Tecnologia

Tecnologia

Recerca i desenvolupament

Velon és l'innovador líder de mànegues d'alta qualitat, conjunts de mànegues en una àmplia gamma de tecnologies avançades i d'alta qualitat. La recerca i el desenvolupament és un dels actius més valorats de Velon.

Al laboratori de Velon, enginyers altament especialitzats treballen per a la formulació i desenvolupament de matèries primeres i productes semielaborats, incloent l'estructura de la mànega, el procés de producció i la tecnologia de crimpat.

El desenvolupament de noves solucions tècniques permet a Velon afrontar els reptes diaris, també ajuda a Velon a augmentar l'experiència i les habilitats en el sector, abans de veure la demanda dels nostres clients.

Durant els últims 10 anys, Velon ha desenvolupat i proporcionat amb èxit moltes mànegues personalitzades per a diferents mercats. El personal d'investigació i desenvolupament ha seguit els mateixos compostos i tecnologies desenvolupades, a petició dels clients, el disseny dels productes inclou l'elecció de materials o el desenvolupament de nous materials en cas que l'aplicació ho requereixi, implementació d'un disseny específic per tal de per obtenir majors beneficis tant des del punt de vista ergonòmic com d'eficiència de producció per a l'usuari.

Disseny de mànega

El nostre equip professional de disseny de mànegues ofereix als clients suport tècnic i solucions a mida, com ara: disseny, anàlisi, simulació, disseny d'instal·lació, anàlisi de fallades, assistència al client amb un servei de selecció de productes completament a mida, optimitzar l'estructura del producte, millorar el rendiment del producte per augmentar la vida útil. , guia d'instal·lació, funcionament, cura posterior i recertificació.

Hi ha disponibles etiquetes privades i embalatges personalitzats.

Control de Qualitat

Tenim un centre de proves professional i un procés de control de qualitat precís per controlar la qualitat de cada progrés estrictament per a una qualitat fiable. El nostre centre d'inspecció està equipat amb més de 30 equips de prova que inclouen un banc de proves d'impuls dinàmic Omega complet, un equip de proves per al rendiment global de mànega d'alta pressió de gran diàmetre, diferents equips de prova ignífugs segons ISO15541, cambra de prova de descompressió de gas a gran escala, endoscopi industrial, Màquina de prova de tensió/allargament/adhesió, sistema de prova de repressió fins a 400Mpa per a proves d'alta pressió, reòmetre de goma, cambra de prova de resistència a l'ozó, cambra de prova de temperatura ultrabaixa de -60 ℃, màquina de prova d'impacte a baixa temperatura, instruments d'anàlisi/inspecció de neteja, etc. . La nostra política de qualitat:

Velon hose es dedica a oferir productes, serveis i suport de la més alta qualitat per garantir l'excel·lència en les nostres relacions i compromís amb els nostres clients mitjançant la millora contínua.

Equip de prova

Capacitat De Producció

La nostra fàbrica està equipada amb més de 50 equips de producció avançats, com ara el sistema autobanbury per a la barreja de compostos de cautxú, un sistema de dosificació intel·ligent de 24 estacions, una línia de producció automàtica de mànegues, una línia de producció de mànega extruïda de llarga durada, línies de trenat d'alta velocitat i mecanitzat CNC. centre, etc.

Solució integrada

Velon pot proporcionar no només els conjunts de mànega i mànega, sinó també solucions fetes pel client. Velon treballa directament amb l'usuari final per entendre l'aplicació i l'entorn, i normalment especificarà tots els aspectes del procés STAMPED (mida, temperatura, aplicació, material, pressió, extrems i lliurament). Velon treballa amb el client per definir i qualificar l'oportunitat, supervisar el lliurament, ajudar amb la resolució de problemes i és fonamental per ajudar amb la instal·lació final. Velon també pot proporcionar suport d'embalatge i manipulació en el seu treball amb els usuaris finals.

Estem compromesos amb la seguretat i un rendiment òptim

tecnologia08_副本

• Matèries primeres 100% verges

• La nostra dedicació a la fabricació verda

• Equips de gran capacitat sofisticats i d'última generació

• Inspecció i control rigorosos en procés

• Sistema de Qualitat estructurat per complir amb ISO

• Excel·lent reputació de productes de qualitat i lliurament puntual